Понеделник-Петък: 07:00 - 19:00
Търсене

Безплатни изследвания за деца с проблемно тегло по случай 1 юни

Екипът на "Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина" ЕООД обявява безплатни изследвания за деца до 18-годишна възраст с наднормено и поднормено тегло, чрез уникалната система TANITA InnerScan за оценка на телесния състав на организма, включващ тегло, общи мазнини в тялото, ниво на вода, мускулна маса, индекс на тялото, базов метаболизъм, метаболитна възраст, костна маса, вътрешни мазнини, сегментен анализ на крайници и торс.

Както е известно наднорменото тегло е причина за редица заболявания като диабет, хипертония, заболявания на опорно-двигателния апарат.

Измерването е с кратка продължителност и напълно безопасно. Не е свързано с дискомфорт на пациентите, но е изключително полезно за педиатрите и ендокринолозите за определяне на най-адекватното лечение на подрастващите, с отклонения в телесното тегло – над или под приетите норми за здраве.

Специалистите на "Диагностично-консултативен център V Варна – Света Екатерина" ЕООД препоръчват на родителите това безопасно изследване, за да се избегнат допълнителни проблеми със здравето на децата, които настъпват при неконролирани промени в теглото им.

КАМПАНИЯТА Е ВЪВ ВРЪЗКА С ДЕНЯ НА ДЕТЕТО 1 ЮНИ. Записването за безплатните прегледи ще става на регистратурата на лечебното заведение на телефон: 052 650568, 052651525 и 0884 442916.

Прегледите ще се реализират на 2, 6 и 9 юни по реда на записване на децата.

За останалите пациенти и в дните извън кампанията по случай 1 юни цената на изследването с TANITA InnerScan е 25 лева, тъй като не се покрива от здравната каса.

Екипът на "Диагностично - консултативен център V Варна – Света Екатерина" ЕООД  поздравява всички деца за техния празник и им пожелава да са здрави и усмихнати всеки ден!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram